Välj spraytan före solarium

Hej på er alla fina läsare och välkomna tillbaka till min blogg ännu en gång! Som ni vet har jag tidigare skrivit mycket om mat, men idag tänkte jag faktiskt skriva om ett helt annat ämne. Ni vet säkert att jag tidigare varit en person som har solat mycket solarium, som verkligen hade börjat förstöra min kropp, men har på senare tider gått över till spray tan. Jag kommer idag att tipsa er som befinner er i Kalmar, Karlskrona eller Växjö med omnejd om ett företag som jag valt att vända mig till nu ett tag när det kommer till just spray tan, nämligen Studio Kalmar. Jag valde att vända mig till detta företag då riskerna när det kommer till solarium är alldeles för stora, och då spray tan inte förstör din kropp på något sätt. Då man får en jämn och fin färg utav spray tan hos Studio Kalmar, och då det som sagt inte finns några risker med detta, är detta verkligen det bästa alternativet när man vill få en fin bränna.

Att det blev just Studio Kalmar var just på grund utav mina vänners rekommendationer. Jag har flera vänner som har valt just Studio Kalmar som företag och efter mina senaste besök förstår jag verkligen varför. Jag gjorde mitt första besök hos Studio Kalmar när jag skulle gå på min studentbal, och tack vare Studio Kalmar kände jag mig verkligen så brun och fräsch. Personalen fokuserar verkligen på ett bra kundbemötande, så att man som kund ska kunna känna sig trygg med företaget, vilket såklart är väldigt viktigt. Resultatet blev även det hur bra som helst, och jag har gått därifrån varje gång med en fin, naturlig färg på kroppen. Jag vet att det är många som väljer att gå över från just solarium till spray tan, då det är ett mycket bättre alternativ för kroppen. Därför vill jag verkligen tipsa er som befinner er i just Kalmar, Karlskrona eller Växjö med omnejd att vända er till Studio Kalmar för er spray tan.