Hjälp med lackering, hemma hos oss

Hej alla härliga läsare, varmt välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag strålande, då vi precis har fixat vår bil hos Maltes Garage. Jag vet att jag vanligtvis skriver inlägg som har med mat att göra, men idag måste jag verkligen berätta om detta. Det är nämligen så att jag har letat efter en bra bilfirma som kan hjälpa oss med att lacka om vår bil, och med hjälp utav lite research hittade jag detta företag, då alltså Maltes Garage. Vad jag verkligen fastade för hos Maltes Garage är det faktum att man som kund själv kan välja att köra sin bil till en verkstad som ligger i Vindeln, Lycksele eller Tärnaby, eller så kan man helt enkelt få bilen lackad hemma hos en, vilket verkligen är så smidigt. Det sistnämnda alternativet var då det som jag valde, vilket då som sagt innebar att firman kom hem till mig och hjälpte mig på plats, utan att jag behövde flytta på bilen till en verkstad. Resultatet blev helt fantastiskt, det känns som att köra en helt ny bil igen, vilket känns som ett helt otroligt resultat efter endast en lackning.

Men som sagt, vad jag är mest imponerad över när det kommer till Maltes Garage, är just den fantastiska kundservicen. Jag har faktiskt väldigt sällan, kanske till och med aldrig, hört om ett annat företag som hjälper till hemma hos kunden på detta sätt. Dessutom är företagets anställda otroligt trevliga och kunniga, och ser verkligen till att man som kund blir riktigt nöjd med deras utförda arbete. Jag vet att ni är många som i mitt senaste inlägg om vår bil, berättade att ni tyvärr inte hade några tips, då ni själva varit hos firmor som ni blivit missnöjda hos. Därför vill jag idag verkligen rekommendera Maltes Garage till mina läsare som befinner er i Vindeln, Lycksele eller Tärnaby med omnejd.